De Blauwe uil

 

 

 

 

Inzichtgevende gesprekken • Mindfulness • Landschapsmeditatie • Creativiteit

Mindfulness training Groningen

Voor een hoger inzicht is het noodzakelijk om het stil te maken in ons drukke hoofd

Als we de werkelijkheid willen zien, dan moet de luidruchtige stem van het Ego gedempt worden, zodat we de stem van het (hoger) Zelf weer gaan horen. Er zijn geen twee !, uiteindelijk is er maar één stem en die stem is van jou. Bij voldoende belangstelling, organiseer ik op de donderdagavond mindfulness trainingen van vier avonden.

Mindfulness is geen trucje

Mindfulness, meditatie of yoga, het zijn geen trucjes die er op gericht zijn je drukke leventje in stand te houden. Het is een manier om andere dingen op het spoor te komen. Nieuwe, ware ideeën over jezelf en de wereld te ontdekken.

“In 2010 volgde ik bij jou een mindfulness cursus en er zijn uitspraken die dagelijks terugkomen”

Regelmatig komt er iemand op me af die tegen mij zegt dat hij nog dagelijks profijt heeft van die ene cursus. Dat is niet zo gek, want als iets een universele waarde heeft, dan resoneert dat in jou en zal het altijd weer naar boven komen.

Wanneer er voldoende belangstelling is, dan organiseer ik op de donderdagavond een korte mindfulness cursus. Ik werk met kleine groepjes (4-6), we doen mindfulness oefeningen en bespreken dingen die de deelnemers inbrengen. Het zijn fijne avonden. Mail mij maar als je interesse hebt.

Kosten: 100 euro (4 bijeenkomsten)

Loading...