Het kan zijn dat jouw leven zich afspeelt rondom personen, life events of bijvoorbeeld Targets. Bij mij staan vraagstukken centraal. Ik ben mij er continue van bewust en mijn leven speelt zich rondom deze issues af. Meestal spelen er een stuk of acht tegelijk en inmiddels herken ik het proces als een terugkerende cyclus: ‘ De vraagstukken komen op door gedachtes of ervaringen, waarna ik er mee aan het ’werk’ ga. ( gesprekken voeren, boeken lezen, aantekeningen maken, tekenen, musiceren, dichten, dromen, mijmeren, mediteren etc.) Tegelijkertijd geeft het Universum mij de bijbehorende ervaringen. Uiteindelijk ervaar ik een soort stilte voor de storm, waarna de openbaring volgt. Slechts heel even kan ik er van genieten, want de nieuwe vraagstukken dienen zich spoedig aan en de cyclus begint opnieuw. Wil jij jouw innerlijke bewustwordingsproces gaan herkennen en activeren?

Loading...