Als ik s’nachts wakker word, is Marleen binnen een paar seconden geboren. Het bewustzijn hecht zich vliegensvlug aan mijn personage.  Door alle gedachten over heden, verleden, tijd, ruimte en de ervaring van een lichaam ben ik onmiddellijk mijn personage in de matrix. ( of de droomstaat). Gebruik dit nachtelijk uur om iets te ontdekken. Wees waakzaam en vraag je af wie of wat er eigenlijk wakker wordt. Het is niet de geest, want die bevindt zich in de eeuwigheid en is altijd wakker.  Dit inzicht kreeg ik niet zelf, het was een vriend die hier mee kwam. Zoeken naar waarheid kan alleen maar samen en dat is ons reeds verteld: ‘waar twee samen zijn in mijn naam, daar ben ik’. Een beetje neutraler geformuleerd:  “waar twee mensen samen zijn in het zoeken naar Waarheid, daar kan de Waarheid binnen komen”.

Loading...