Vrolijk word ik er van.. om te beseffen dat alles wat ik doe geen enkele zin of betekenis heeft. Het heeft even geduurd om van deze illusie afstand te nemen. Maar, als je dan uiteindelijk zover bent, is het een grote opluchting. Ik had nog even het idee dat het zoeken naar waarheid en het begeleiden van cliënten zinvoller was dan het isoleren van een spouwmuur, het verkopen van mobiele telefoons of leiding geven aan een multinational. Maar ook van die vergissing ben ik inmiddels bevrijd. Wat we ook doen met ons bewustzijn het is allemaal slechts een spel in de droomstaat. (Matrix). Iedere personage heeft zijn specifieke functie en zijn eigen talent. Die van mij moest kennelijk de waarheid zoeken en het script doorzien. En omdat een personage niet anders kan, voert ze dat braaf uit. Meer is het niet! Dus Voila.. ik heb mijn taak weer volbracht vandaag.

Loading...